073 7200 200

Advies aan HR

Snijders Arbeidsrecht advocaten, werkt als verlengstuk van uw HR afdeling. Omdat het HR vak dagdagelijks in directe verbinding staat met het arbeidsrecht, hebben we hiervoor een zeer betaalbare oplossing.

Voor een vaste, lage prijs per maand, mag u of uw HR medewerker(s) zoveel bellen en mailen met vragen als u wilt. Zo is er nooit een drempel om iets te laten toetsen of om te vragen hoe het juridisch werkt. En dat rendeert voor uw bedrijf. Immers: uw mensen maken geen juridische fouten (meer) en dus is zijn uw dossiers altijd juridisch tip top in orde.

Direct schakelen

In de praktijk hebt u er op deze wijze een gespecialiseerde arbeidsrecht advocaat bij, voor de prijs van een krantenabonnement. Deze advocaat kent u en uw mensen. Deze arbeidsrechtsspecialist kent uw organisatie, uw wijze van inhuren van mensen, uw uitdagingen en repeterende kwesties. Als er wat speelt, is direct schakelen heel eenvoudig. Zaken worden direct opgelost samen. Zo gaat uw HR beleid en afdeling draaien als een trein. Geen etterende dossiers meer, maar actief zaken afwerken. Arbeidsrecht advies van nu dus, met een aanpak van deze tijd. Geen drempel meer naar de advocatuur, maar een sparrings- en oplossingspartner.

Bovendien verzorgen we jaarlijks meerdere webinars, seminars en andere kennis gedreven bijeenkomsten. Ook publiceren we in onze arbeidsrecht bulletins / nieuwsbrieven. Over nieuwe ontwikkelingen in het arbeidsrecht, tips and tricks en andere wetenswaardigheden rondom dit boeiende rechtsgebied. Omdat onze mensen allemaal extreem veel kennis hebben van het arbeidsrecht, maar daarnaast ook zijn geselecteerd op een informeel en prettig DNA, worden we steevast met hoge cijfers beoordeeld door onze relaties. Dat meten we doorlopend, zodat steevast onze dienstverlening niet alleen op kwaliteit, maar ook op ‘prettigheid’ wordt getoetst en zo nodig verbeterd. Zo slagen we er in de vele bedrijven die we bedienen, van MKB tot beursgenoteerd, duurzaam en fijn te bedienen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Maak gerust een vrijblijvende koffie afspraak om eens van gedachten te wisselen of dit wat voor uw organisatie zou zijn. We komen graag kosteloos langs of nodigen u uit op onze geweldige locaties.  Mail naar hr@snijders-advocaten.nl voor een vraag of afspraak en wij reageren direct.

Wat klanten over ons zeggen

Referenties

Bent u op zoek naar dé specialist in arbeidsrecht? Schakel dan een arbeidsrecht advocaat van Snijders Arbeidsrecht in. Wij werken voor cliënten door geheel Nederland, alsook op de Nederlandse Antillen. Daarnaast hebben we een goed internationaal netwerk, waardoor we ook in internationale arbeidsrechtelijke kwesties de gewenste doelen behalen. Graag onderhouden we ook met u een duurzame relatie, zodat we bij conflicten snel, kostenefficiënt en effectief kunnen schakelen. 

Klantbeoordeling Op basis van 10 referenties
8,8

De advocaten van Snijders staan ons altijd goed en deskundig bij. We kunnen er voor al onze arbeidsrechtelijke vragen terecht en krijgen altijd snel en praktisch bruikbare adviezen.

Anoniem

Wij werken sinds januari 2020 met Nina samen. Onze ervaring met Nina is dat zij zich goed verplaatst in ons als werkgever en het type bedrijf dat wij zijn. Ze denkt met ons mee in oplossingen en schetst alternatieven als deze er zijn. Ze is goed bereikbaar en handelt snel. Met inhoudelijke vragen kunnen we bij Nina terecht, want ze voorziet ons snel in een compleet, maar eerlijk antwoord.

Helma Latijnhouwers – Strijbosch
HR Manager bij Würth Nederland B.V.

Vanaf het eerste (bel) contact, waarin ik mijn verhaal vertelde en de inzet van een advocaat wilde, heb ik steun en inzet van mijn advocaat ervaren. Alles wat gedaan werd richting de andere partij, werd met mij gedeeld. Ik ben elke keer gelijk op de hoogte gebracht van de reactie(s) van de andere partij en kon daarover “sparren” met mijn advocaat. De bereikbaarheid was erg goed. Er is best veel contact (telefonisch en via de mail) geweest en dat was erg fijn. Hij heeft mij altijd duidelijk de voors en tegens van de volgende stap duidelijk gemaakt en ik heb mij daar ondersteund in gevoeld.

Anoniem

Het laatste nieuws

Actueel

Als gespecialiseerd advocaat in het arbeidsrecht is het van belang om op de hoogte te zijn én te blijven van de actualiteit en laatste ontwikkelingen. Wij publiceren en doceren voorts in het arbeidsrecht. Snijders Arbeidsrecht laat u graag kennismaken met de laatste ontwikkelingen, bijzondere cases en meest interessante vraagstukken.

Wat te doen tegen een opgelegde boete in verband met het overtreden van de Arbeidstijdenwet?
Arbeidstijdenwet In de arbeidstijdenwet zijn regels opgenomen over werktijden (hoeveel uur mag een werknemer maximaal [...]
Webinar data-lazy-src=
Herstructureren in coronatijd? SAVE THE DATE! Snijders Advocaten organiseert op 9 maart 2021 een live webinar [...]
Q&A: Kan ik eigenlijk een ziekmelding van een werknemer weigeren?
In deze Q&A vertelt Thijs van Liempd kort of een werkgever een ziekmelding van een [...]