073 7200 200

Contact

Heeft u een arbeidsrechtelijke kwestie en bent u benieuwd wat Snijders Arbeidsrecht voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord met een passend, persoonlijk advies. 

  Wat klanten over ons zeggen

  Referenties

  Bent u op zoek naar dé specialist in arbeidsrecht? Schakel dan een arbeidsrecht advocaat van Snijders Arbeidsrecht in. Wij werken voor cliënten door geheel Nederland, alsook op de Nederlandse Antillen. Daarnaast hebben we een goed internationaal netwerk, waardoor we ook in internationale arbeidsrechtelijke kwesties de gewenste doelen behalen. Graag onderhouden we ook met u een duurzame relatie, zodat we bij conflicten snel, kostenefficiënt en effectief kunnen schakelen. 

  Klantbeoordeling Op basis van 9 referenties
  8,7

  Nina is een gedreven arbeidsrechtsspecialist en zij adviseert onze HR afdeling over uiteenlopende arbeidsrechtelijke vraagstukken. Naast haar gedrevenheid om altijd het maximale resultaat te willen behalen, is zij ook een fijne sparringpartner. Wij raden Nina zeker aan voor uw bedrijf!

  Monique Petstra
  HR Manager bij Keune Haircosmetics Manufacturing B.V.

  “Danny, je lijkt Barcelona wel… tikkie takka
  Thijs heeft gebeld en onderneemt actie
  Thnx man!!”

  →
  Bewakingsdienst Van Mook

  De advocaten van Snijders staan ons altijd goed en deskundig bij. We kunnen er voor al onze arbeidsrechtelijke vragen terecht en krijgen altijd snel en praktisch bruikbare adviezen.

  Anoniem

  Het laatste nieuws

  Actueel

  Als gespecialiseerd advocaat in het arbeidsrecht is het van belang om op de hoogte te zijn én te blijven van de actualiteit en laatste ontwikkelingen. Wij publiceren en doceren voorts in het arbeidsrecht. Snijders Arbeidsrecht laat u graag kennismaken met de laatste ontwikkelingen, bijzondere cases en meest interessante vraagstukken.

  Veel werkgevers sinds 2013 onterecht en te hoog beboet door de Inspectie SZW
  Het financieel dagblad opende vandaag, 19 oktober 2020, met de kop: ‘’Arbeidsinspectie gaf werkgevers onterechte [...]
  Reorganiseren, wie moet weg?
  Bij een reorganisatie moet je een bepaalde volgorde aanhouden van de ontslagen. Dat heet afspiegelen. [...]
  Afscheid nemen van werknemers uit andere Europese landen
  Stel je hebt een Spaanse werknemer die hier woont en werkt, maar door COVID-19 ben [...]