073 7200 200

Medewerkers

Danny Snijders
Danny Snijders
Directie / advocaat

Danny Snijders is oprichter en algemeen directeur van Snijders Advocaten. Hij is ruim 14 jaar geleden zijn eigen kantoor gestart. Als gevolg van zijn specifieke strategisch-juridische kwaliteiten, groeide het kantoor enorm snel. De “Snijders-aanpak” is inmiddels een begrip.

Thijs van Liempd
Thijs van Liempd
Advocaat

Grotius Arbeidsrecht

Sinds de start van zijn carrière heeft Thijs zich gespecialiseerd in het Arbeidsrecht en Privacy (in de brede zin van het woord). Thijs weet de complexe wereld van het arbeidsrecht en privacy in begrijpelijke taal om te zetten. Daarnaast reageert hij snel. Thijs staat bekend om zijn informele benadering, welke cliënten als zeer prettig ervaren.

Nina Duine
Nina Duine
Advocaat

Nina Duine is sinds 2016 werkzaam bij Snijders Advocaten. Nina adviseert en procedeert met verve over alle facetten binnen het arbeidsrecht en het algemeen verbintenissenrecht. Voor haar cliënten is zij een prettige sparringpartner. Het verbaast dan ook niet dat zij cliënten langdurig aan zich bindt.

Nina is spontaan, gedreven en enthousiast. In haar werk is zij secuur en doortastend, maar Nina verliest het persoonlijke aspect van een zaak nooit uit het oog’

Jan Kamsteeg
Jan Kamsteeg
Advocaat

Jan is een betrokken advocaat die oplossingsgericht te werk gaat. Geschillen lost hij soms in onderling overleg op, ter voorkoming van een gerechtelijke procedure. Echter, is er geen oplossing in der minne voorhanden, dan procedeert Jan met enorme toewijding en vasthoudendheid. Zoals het een echte Snijders advocaat betaamt, is Jan pas tevreden als zijn cliënten tevreden zijn.

Alberta Veen – Brom
Alberta Veen – Brom
Advocaat

Alberta is vergaand gespecialiseerd in het arbeidsrecht met internationale ervaring (Sint Maarten). Alberta adviseert en procedeert al meer dan tien jaren succesvol over alle facetten binnen het arbeidsrecht. Samenwerken met de cliënt met hart voor de zaak, staat voor Alberta voorop. Vraag gerust om een voorstel op maat voor uzelf of uw HR afdeling.

Lid Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)

Elvira van Heijenoort
Elvira van Heijenoort
Juridisch secretaresse

Vanaf 1 december 2015 is Elvira bij ons in dienst getreden als juridisch secretaresse nadat ze bij andere kantoren reeds 10 jaar juridische werkervaring heeft opgedaan.

Wat klanten over ons zeggen

Referenties

Bent u op zoek naar dé specialist in arbeidsrecht? Schakel dan een arbeidsrecht advocaat van Snijders Arbeidsrecht in. Wij werken voor cliënten door geheel Nederland, alsook op de Nederlandse Antillen. Daarnaast hebben we een goed internationaal netwerk, waardoor we ook in internationale arbeidsrechtelijke kwesties de gewenste doelen behalen. Graag onderhouden we ook met u een duurzame relatie, zodat we bij conflicten snel, kostenefficiënt en effectief kunnen schakelen. 

Klantbeoordeling Op basis van 9 referenties
8,7

Nina is een gedreven arbeidsrechtsspecialist en zij adviseert onze HR afdeling over uiteenlopende arbeidsrechtelijke vraagstukken. Naast haar gedrevenheid om altijd het maximale resultaat te willen behalen, is zij ook een fijne sparringpartner. Wij raden Nina zeker aan voor uw bedrijf!

Monique Petstra
HR Manager bij Keune Haircosmetics Manufacturing B.V.

Snijders Advocaten is een deskundig partner gebleken in het oplossen van arbeidsrechtelijke vraagstukken. Als HR Directeur houd ik van daadkracht kwaliteit en oplossingen en dat heb ik gevonden in Snijders Advocaten. Ik kan een ieder aanraden dit kantoor te raadplegen.

Marcel Ebbers
Swiss Sense

Vanwege een zakelijk geschil zocht ik een advocaat die mij kon bijstaan. Na wat onderzoek kwam ik terecht bij Snijders advocaten, waar Alberta mijn zaak op zich nam. Vanaf het begin was er een prettige, no nonsense communicatie en had ik het gevoel dat ze echt achter mij stond. Dat is een ontzettend prettig gevoel! Ze was duidelijk over waar ik juridisch stond en kon mij adviseren over welke stappen te nemen. Alle belangrijke zaken werden continue overlegd, zodat we er samen uitkwamen. Zij heeft de zaak tevens tot een goed einde gebracht! Kortom; Een ontzettend prettige samenwerking en mocht het ooit nog nodig zijn, zeker voor herhaling vatbaar.

Lisette Kars