073 7200 200

Medewerkers

Danny Snijders
Danny Snijders
Directie / advocaat

Danny Snijders is oprichter en algemeen directeur van Snijders Advocaten. Hij is ruim 14 jaar geleden zijn eigen kantoor gestart. Als gevolg van zijn specifieke strategisch-juridische kwaliteiten, groeide het kantoor enorm snel. De “Snijders-aanpak” is inmiddels een begrip.

Merel van der Bijl
Merel van der Bijl
Commercieel directeur

Merel is jarenlang bij een wereldwijd beursgenoteerde IT dienstverlener werkzaam geweest als Senior Account Manager. Door te verbinden en transparant te communiceren met een oplossingsgerichte mindset, zorgt zij dat er snel en met korte lijnen geschakeld kan worden. Adequaat tot een oplossing komen om u zo te kunnen ontzorgen is een prettige start tot een langdurige samenwerking waarin wederzijds vertrouwen en betrokkenheid hoog in het vaandel staan.

Als zeer ervaren business developer zal Merel samen met founder en eigenaar Danny Snijders het business development van dit snelgroeiende kantoor uitvoeren in de breedste zin van het woord. Merel is een belangrijk aanspreekpunt voor alle relaties en zal de landelijke dienstverlening optimaliseren.

Merel heeft 2 uitwonende en ondernemende zonen druk met een start/scale up. Zelf woont zij al jaren in Vught.

Mocht u eens vrijblijvend met Merel willen sparren, aarzel niet om contact met haar op te nemen. Merel is bereikbaar op 06 421 524 61 of via mvdbijl@snijders-advocaten.nl.

Nina Duine
Nina Duine
Advocaat

Nina Duine is sinds 2016 werkzaam bij Snijders Advocaten. Nina adviseert en procedeert met verve over alle facetten binnen het arbeidsrecht en het algemeen verbintenissenrecht. Voor haar cliënten is zij een prettige sparringpartner. Het verbaast dan ook niet dat zij cliënten langdurig aan zich bindt.

Nina is spontaan, gedreven en enthousiast. In haar werk is zij secuur en doortastend, maar Nina verliest het persoonlijke aspect van een zaak nooit uit het oog’

Thijs van Liempd
Thijs van Liempd
Advocaat

Grotius Arbeidsrecht

Sinds de start van zijn carrière heeft Thijs zich gespecialiseerd in het Arbeidsrecht en Privacy (in de brede zin van het woord). Thijs weet de complexe wereld van het arbeidsrecht en privacy in begrijpelijke taal om te zetten. Daarnaast reageert hij snel. Thijs staat bekend om zijn informele benadering, welke cliënten als zeer prettig ervaren.

Tamara Jansen
Tamara Jansen
Advocaat

Tamara studeerde rechten aan de universiteit Maastricht waar ze zowel de master Nederlands recht (Privaatrecht) als een master Arbeidsrecht (cum laude) heeft afgerond. In 2019 heeft zij met succes de Grotius-specialisatie opleiding ‘Arbeidsrecht’ afgerond.

Tamara is 29 jaar oud en opgegroeid in Waalre. Direct na haar studie is Tamara als advocaat gaan werken bij een klein kantoor te Eindhoven, waar zij zich heeft gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het civiele procesrecht. Na ruim 6 jaar maakt Tamara nu de overstap naar Snijders Advocaten.

Tamara is ambitieus, analytisch sterk en werkt graag samen met cliënten en collega’s aan de beste oplossing voor de cliënt. Hierbij beziet Tamara eerst of er een goede praktische oplossing mogelijk is, indien wenselijk zal zij echter tot het uiterste gaan in een procedure om het maximale resultaat voor de cliënt te behalen. Met haar doorzettingsvermogen en haar assertieve houding zal Tamara een aanwinst zijn voor het team van Snijders Advocaten.

 

Elvira van Heijenoort
Elvira van Heijenoort
Juridisch secretaresse

Vanaf 1 december 2015 is Elvira bij ons in dienst getreden als juridisch secretaresse nadat ze bij andere kantoren reeds 10 jaar juridische werkervaring heeft opgedaan.

Wat klanten over ons zeggen

Referenties

Bent u op zoek naar dé specialist in arbeidsrecht? Schakel dan een arbeidsrecht advocaat van Snijders Arbeidsrecht in. Wij werken voor cliënten door geheel Nederland, alsook op de Nederlandse Antillen. Daarnaast hebben we een goed internationaal netwerk, waardoor we ook in internationale arbeidsrechtelijke kwesties de gewenste doelen behalen. Graag onderhouden we ook met u een duurzame relatie, zodat we bij conflicten snel, kostenefficiënt en effectief kunnen schakelen. 

Klantbeoordeling Op basis van 10 referenties
8,8

Snijders Advocaten is een deskundig partner gebleken in het oplossen van arbeidsrechtelijke vraagstukken. Als HR Directeur houd ik van daadkracht kwaliteit en oplossingen en dat heb ik gevonden in Snijders Advocaten. Ik kan een ieder aanraden dit kantoor te raadplegen.

Marcel Ebbers
Swiss Sense

Mijn ervaring met Snijders Advocaten. Pragmatisch, deskundig advies en een recht door zee benadering. Bij een mogelijk volgend juridisch dossier het kantoor dat door mij gebeld gaat worden.

Anoniem

Onverwacht onlangs gebruik moeten maken van een advocaat vanwege een ontslagprocedure.
Goede en duidelijke uitleg ontvangen van, in dit geval, advocaat Thijs van Liempd.
Prima geholpen en duidelijke communicatie. Alles goed en in korte tijd geregeld en afgehandeld, dus zeer tevreden!

Rick