073 7200 200

Procederen

Procederen in arbeidsrecht zit in ons DNA. We hebben vele tientallen jaren succesvolle ervaring in procederen in arbeidszaken. Onze geweldige cliënten, veelal directies van ondernemingen, zijn het bewijs van ons succes in arbeidsrecht.

Het geheim van een winnende of succesvolle ontslagprocedure bestaat uit drie onderdelen.

Allereerst een absolute (Snijders) winnaarsmentaliteit. Tot het uiterste willen gaan om de zaak te winnen. Soms vilein, soms strategisch, maar altijd intelligent. Daarnaast een diepgaande kennis van het arbeidsrecht. Onze advocaten zijn zodanig ver gespecialiseerd, dat onze kennis en kunde de gemiddelde advocaat ver overstijgt. Tenslotte is procederen in arbeidsrecht een ervaringsvak. Zoals bij alles, maakt ervaring, dus duizenden uren maken, dat je iets echt heel goed kan c.q. beheerst.

Een unieke aanpak

De combinatie van dit alles maakt dat we een unieke aanpak hebben. Dat is ook de reden dat we vanuit heel Nederland worden gevraagd op te treden in arbeidsrechtelijke procedures. Dat zijn vanzelfsprekend veel ontslag procedures. Van ‘eenvoudige’ medewerker tot statutair bestuurder. De referenties van de meest mooie relaties spreken boekdelen over de resultaten die we behaalden. De beste voorspeller voor een toekomstige uitkomst van een arbeidsrechtelijke procedure, zijn de vele resultaten door ons behaald in het verleden.

Neem contact met ons op

We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek waarin we uw zaak bespreken en een strategie aanpak voorstel doen. U weet dan hoe uw zaak kan worden opgelost. Wij gaan namelijk voor de oplossing en vertellen u niet eindeloos waarom uw dossier niet goed zou zijn. We weten namelijk dat u bij ons komt voor de oplossing, de winst in uw zaak. Neem contact met ons op voor een afspraak, we staan direct voor u klaar, zeven dagen per week, 365 dagen per jaar. Desgewenst geven we dezelfde dag nog gas op uw dossier.

Wat klanten over ons zeggen

Referenties

Bent u op zoek naar dé specialist in arbeidsrecht? Schakel dan een arbeidsrecht advocaat van Snijders Arbeidsrecht in. Wij werken voor cliënten door geheel Nederland, alsook op de Nederlandse Antillen. Daarnaast hebben we een goed internationaal netwerk, waardoor we ook in internationale arbeidsrechtelijke kwesties de gewenste doelen behalen. Graag onderhouden we ook met u een duurzame relatie, zodat we bij conflicten snel, kostenefficiënt en effectief kunnen schakelen. 

Klantbeoordeling Op basis van 10 referenties
8,8

Vanaf het eerste (bel) contact, waarin ik mijn verhaal vertelde en de inzet van een advocaat wilde, heb ik steun en inzet van mijn advocaat ervaren. Alles wat gedaan werd richting de andere partij, werd met mij gedeeld. Ik ben elke keer gelijk op de hoogte gebracht van de reactie(s) van de andere partij en kon daarover “sparren” met mijn advocaat. De bereikbaarheid was erg goed. Er is best veel contact (telefonisch en via de mail) geweest en dat was erg fijn. Hij heeft mij altijd duidelijk de voors en tegens van de volgende stap duidelijk gemaakt en ik heb mij daar ondersteund in gevoeld.

Anoniem

Mijn ervaring met Snijders Advocaten. Pragmatisch, deskundig advies en een recht door zee benadering. Bij een mogelijk volgend juridisch dossier het kantoor dat door mij gebeld gaat worden.

Anoniem

De advocaten van Snijders staan ons altijd goed en deskundig bij. We kunnen er voor al onze arbeidsrechtelijke vragen terecht en krijgen altijd snel en praktisch bruikbare adviezen.

Anoniem

Het laatste nieuws

Actueel

Als gespecialiseerd advocaat in het arbeidsrecht is het van belang om op de hoogte te zijn én te blijven van de actualiteit en laatste ontwikkelingen. Wij publiceren en doceren voorts in het arbeidsrecht. Snijders Arbeidsrecht laat u graag kennismaken met de laatste ontwikkelingen, bijzondere cases en meest interessante vraagstukken.

Wat te doen tegen een opgelegde boete in verband met het overtreden van de Arbeidstijdenwet?
Arbeidstijdenwet In de arbeidstijdenwet zijn regels opgenomen over werktijden (hoeveel uur mag een werknemer maximaal [...]
Webinar data-lazy-src=
Herstructureren in coronatijd? SAVE THE DATE! Snijders Advocaten organiseert op 9 maart 2021 een live webinar [...]
Q&A: Kan ik eigenlijk een ziekmelding van een werknemer weigeren?
In deze Q&A vertelt Thijs van Liempd kort of een werkgever een ziekmelding van een [...]